-->

Bo Van Spilbeeck reageert voor het eerst na geslachtsoperatie

Bo Van Spilbeeck reageert voor het eerst na geslachtsoperatie
Woensdag 12 December 2018 - 16:06   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Bo Van Spilbeeck heeft de meest ingrijpende ingreep achter de rug in de transitie tot vrouw. Bo heeft namelijk een geslachtsoperatie ondergaan. Op Qmusic reageerde de journaliste van VTM voor het eerst.

“Het gaat heel goed", vertelt Bo. "Ik ben nog even thuis en kom pas terug na Nieuwjaar. Ik herstel van dé operatie. En die is heel goed verlopen. Ik ben soms nog een beetje moe, maar het gaat elke dag beter. Het ziet er allemaal mooi uit."

Nu Van Spilbeeck thuis herstelt, focust ze zich op het schrijven van haar boek. "Tegen eind februari zou dat moeten uitkomen. En dat komt steeds dichterbij. Het manuscript moet een vijftal weken op voorhand binnen zijn, en dat is nog maar een paar weken. Dan moet het volledig af zijn.” 

"Waanzin!"

"Toen ik mijn beslissing bekendmaakte bij het grote publiek, had ik echt niet gedacht dat het zo zou verlopen. Ik had misschien een week of twee wat fuss verwacht, en dan zou dat wel gaan liggen. Maar we zijn nu op het einde van het jaar, en gaan liggen is het eigenlijk nooit. Waanzin!”

TAGS  I  Bo Van Spilbeeck  I  showbizz  I  365