Woensdag 10 Juli 2019 - 10:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: TV-Familie  I   door Redactie

"Dat heeft meegespeeld in de breuk tussen Annelien Coorevits en Olivier Deschacht"

Volgens seksuologe Kaat Bollen hebben de drukke agenda's en de onzekerheid bij Olivier Deschacht meegespeeld in de relatiebreuk tussen de voetballer en Annelien Coorevits. Dat zegt ze in TV-Familie.

"Ondanks spanningen toch tijd en aandacht voor elkaar hebben, dat zal voor Annelien en Olivier een uitdaging geweest zijn", zegt Kaat in TV-Familie. "En Olivier moet veel stress hebben gehad door zijn onzekere situatie als voetballer."

"Dan gedraagt een mens zich anders en is het lontje wat korter. Dat zorgt dan voor meer ruzies, en één van die discussies kan dan de druppel zijn die de emmer doet overlopen."

Kaat geeft het koppel ook advies. "Kijk, ik vind: als je kinderen hebt, ben je verplicht om hard aan je relatie te werken", zegt ze. "Relatietherapie kan niet élk koppel redden, maar het kan zeker helpen. Hopelijk hebben Annelien en Olivier dat op z'n minst geprobéérd. Maar ik snap dat de kaarten heel anders liggen als er erg pijnlijke dingen zijn gebeurd die ze nu uit de media houden... Want ja, dan valt er wellicht niets meer te lijmen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Annelien Coorevits  I  Olivier Deschacht  I  sport  I  voetbal  I  showbizz