Woensdag 10 Juli 2019 - 10:30   I   door Redactie

‘Dikke Eden Hazard’ ligt zwaar onder vuur bij Real: “Dit is echt ongehoord”

Eden Hazard is nu ook écht aan zijn avontuur bij Real Madrid begonnen. De Rode Duivel meldde zich bij zijn nieuwe club voor fysieke testen. En Hazard ligt meteen onder vuur bij Real en in Spanje...

‘Dikke Eden Hazard’ ligt zwaar onder vuur bij Real: “Dit is echt ongehoord”

Hazard keerde traditioneel met enkele overbodige kilo's terug uit vakantie. De Spaanse sportkrant Marca speelde daar op in door het lichaam van de veel fittere Karim Benzema onder het hoofd van Hazard te Photoshoppen. Eén probleem: dat viel al snel op.

Als je de foto's van Hazard en Benzema tijdens hun fysieke testen naast elkaar legt, valt het meteen op dat hun bovenlichaam identiek is. En dat is net iets te veel toeval.

Op andere foto's is dan weer duidelijk te zien dat Hazard nog enkele kilo's moet verliezen alvorens hij op competitiegewicht staat. "Hebben we echt zoveel geld uitgegeven aan een dikke Hazard", vragen Real-fans zich af. Anderen vinden het dan weer "ongehoord" dat Hazard zich zo liet gaan tijdens zijn verlof.

De Chelsea-fans stelden die van Real Madrid dan weer meteen gerust. "Hoe zwaarder Hazard terugkeert uit vakantie, hoe beter hij is tijdens het seizoen." Dat belooft!

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  voetbal