Donderdag 11 Juli 2019 - 09:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

'Moeder uit Arendonk schoot wellicht dochter (11) dood en nadien zichzelf'

Een man uit Arendonk heeft dinsdag zijn vriendin en dochter (11) dood aangetroffen toen hij thuiskwam. Speurders vermoeden dat de vrouw eerst het meisje doodschoot en vervolgens zichzelf van het leven beroofde. Ze gebruikte daarvoor wellicht een pistool uit de wapencollectie in huis.

'Moeder uit Arendonk schoot wellicht dochter (11) dood en nadien zichzelf'

Toon B. had de hulpdiensten gebeld toen hij zijndochter Annelie (11) en haar moeder Cindy Muyshon dood had gevonden. "Alsof dat nog niet erg genoeg was, dachten de speurders dat hij er iets mee te maken had", zegt een buurman in Het Laatste Nieuws. Toon B. werd opgepakt.

"Ze hebben hem behandeld alsof hij de moordenaar was. Terwijl hij van in het begin al zei dat hij er niets mee te maken had. Uiteindelijk hebben ze dat ingezien en is hij 's avonds vrijgelaten. Hij is sindsdien bij mij op bezoek geweest en is nog steeds onder de indruk van zijn arrestatie.""

Mensen die van niets weten zeggen op sociale media dat het gerecht hem op de rooster moet leggen. Ze weten niet waarover ze spreken. Hij is niet voor niets vrij. Het gerecht heeft hem ook niet in verdenking gesteld." In het verleden had Tom B. een grote wapencollectie in huis. Of dat nu nog het geval was, is niet bekend.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Arendonk  I  n365