Moeder van Anuna De Wever: "Ze moet van schaamte wegkruipen in de donkerste kamer" Politiek
Politiek

Moeder van Anuna De Wever: "Ze moet van schaamte wegkruipen in de donkerste kamer"

Moeder van Anuna De Wever: "Ze moet van schaamte wegkruipen in de donkerste kamer"

Katrien Van der Heyden, de moeder van klimaatactiviste Anuna De Wever, haalt in Humo hard uit naar Joke Schauvliege. Ze zei dat de klimaatspijbelaars een verborgen agenda hadden.

De nacht van Joke Schauvliege was het zwaarste moment. Na een week waren mijn handen nog aan het beven. Wat zij gedaan heeft... Lager dan dat kun je als politicus niet vallen. Ze heeft dan wel haar excuses aangeboden op de persconferentie, maar dat ze daarna doodleuk weer opkwam bij de verkiezingen, dat kan ik nog altijd niet verkroppen”, vertelt Van der Heyden.

“Ze had van schaamte moeten wegkruipen in de donkerste krochten. Ze heeft echt niet begrepen hoe ze de democratie tot in haar fundamenten heeft aangetast, toen ze een minderjarig kind van een staatscomplot beschuldigde. Hoe kan je daar achteraf zo losjes over doen? Dat pik ik niet. De kans is heel klein, maar als ze ooit zou terugkeren als minister, dan ga ik daar persoonlijk tegen protesteren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws