Vrijdag 12 Juli 2019 - 09:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Josje: "Deze belangrijke les heb ik geleerd door de komst van mijn zoontje"

Josje Huisman brengt met 'Wat doe je nou' haar derde single vandaag uit. Het is een aanstekelijk popnummer.

Josje:

"Ik heb geen verwachtingen voor deze single”, vertelt Josje in Het Laatste Nieuws. “Ik ben gewoon superblij met het resultaat. En da’s het voornaamste, denk ik. Ik heb er hard aan gewerkt en het resultaat mag er echt wezen."

"De inspiratie voor deze song kwam ook echt volledig uit het leven en zoals met elke vorm van kunst kan je er je eigen draai aan geven. De mensen die ‘Wat doe je nou’ al gehoord hebben, tijdens de opnames van de videoclip, hebben zich alvast goed geamuseerd op het nummer."

"Hun vibe was zo leuk en positief. En daar doe ik het voor. Als ik weet dat ik mensen aan het dansen krijg, dan word ik daar zelf ook vrolijk van. En da’s zeker de bedoeling van ‘Wat doe je nou’. (lacht)”

Zoontje

"De komst van ons zoontje heeft een ander perspectief toegevoegd aan mijn hele leven. Ik heb hierdoor - nog meer dan vroeger - beseft dat ik gewoon alle kansen moet grijpen en niet nodeloos moet blijven twijfelen", stelt Josje. 

"In de periode na de bevalling heb ik er bewust voor gekozen om het een tijdje rustiger aan te doen. Ik wilde echt eventjes genieten van mijn zoon. Maar het was voor mij tegelijkertijd ook een periode waarin ik kon nadenken over wat ik wel en niet wil in mijn leven. Muziek maken is er eentje in die eerste categorie. Ik ben blij dat ik mijn tijd heb genomen, maar nu ben ik weer helemaal klaar om er muzikaal in te vliegen.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Josje Huisman  I  n365  I  showbizz