-->

Koppel dwingt vrouw tot seks met 150 mannen

Koppel dwingt vrouw tot seks met 150 mannen
Maandag 7 Januari 2019 - 23:00   I   Foto: Pixabay   I   door Redactie

In Duitsland is een koppel voor de rechtbank in München verschenen omdat ze een jonge vrouw gedwongen hebben om seks te hebben met 100 tot 150 mannen. De 28-jarige man en zijn 29-jarige verloofde ontkennen de feiten. (HLN)

Zowel het stel als het slachtoffer zijn afkomstig uit Afghanistan. De man leerde het koppel kennen via een chat online en overtuigde de 26-jarige vrouw om naar München te komen in november 2017 met de belofte om met haar te trouwen. De man had seks met haar waarna hij de vrouw overtuigde dat ze nu afhankelijk was van hem omdat hij haar ontmaagd had. Hij verplichtte de vrouw om te komen inwonen bij hem en zijn verloofde en alle contact met haar familie te verbreken.

Een maand na haar aankomst plaatste de man een advertentie van de vrouw op een internetportaal voor prostitutie. Het koppel verkrachtte het slachtoffer ook zelf meerdere keren en bedreigde haar met de dood. Bovendien dreigden ze ermee aan haar familie te gaan vertellen dat ze ontmaagd was en in de prostitutie zat. Met de hulp van haar 'klanten' deed de vrouw in maart 2018 uiteindelijk aangifte bij de politie. De 28-jarige man en zijn 29-jarige verloofde worden beschuldigd van gedwongen prostitutie, pooierschap en verkrachting. Eind deze maand wordt er een uitspraak verwacht. 

TAGS  I  Afghanistan  I  Duitsland