Tiesj Benoot ligt onder vuur: "Dit doe je gewoon niet" Sport
Sport

Tiesj Benoot ligt onder vuur: "Dit doe je gewoon niet"

Tiesj Benoot ligt onder vuur: "Dit doe je gewoon niet"

Tiejs Benoot krijgt veel kritiek na zijn vluchtpoging in de Tour de France gisteren. De renner van Lotto-Soudal werd tweede en kreeg ook al kritiek van zijn medevluchter Jasper Stuyven. Dit maal is het de Nederlandse journaliste en voormalig profwielrenster Marijn de Vries die Benoot onder vuur neemt.

"Als je rijdt om te winnen, mag je nooit meer op kop komen als je met een snellere man naar de finish gaat”, zei ze in Vive le Vélo. “Dan kies je voor de tweede plaats en dat kan een keuze zijn. Maar als je echt rijdt om te winnen, dan moet je durven te gokken. Desnoods komen ze allemaal terug, maar je weet dat je de sprint toch niet gaat winnen.”

“Of Benoot de rest van de kopgroep moest laten terugkeren toen Impey aansloot? Dat had hij misschien moeten doen. Ik kan me voorstellen dat een tweede aanval nog verrassender is. Het was natuurlijk ook een afmattende koers. Je neemt een beslissing in een fractie van een seconde en dan kan het net de foute beslissing zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws