Sarah De Bie bekent: "Wout was heel teleurgesteld" Sport
Sport

Sarah De Bie bekent: "Wout was heel teleurgesteld"

Sarah De Bie bekent: "Wout was heel teleurgesteld"

Wout van Aert heeft indruk gemaakt. De renner van Jumbo-Visma won van een pak topsprinters in de Tour. Sarah De Bie, de vrouw van Van Aert, is apetrots.

"Ik ben op vakantie met vrienden, maar niet in Frankrijk", vertelt Sarah bij Radio Tour. "We zaten op een boot op het water, maar gelukkig hadden we tv. We hebben het heel intens beleefd. De vreugde was uiteindelijk ook heel intens."

"Ik ben superblij dat hij eindelijk zijn ritzege heeft. Gisteren was hij nog heel teleurgesteld, maar hij loopt over van vertrouwen. Het zat eraan te komen, maar het moest er nog uitkomen."

Sarah kon Van Aert al even spreken na de ritzege. "Dat was redelijk emotioneel voor ons allebei. Ik denk dat dit zijn mooiste zege was", bekent De Bie. "Hij kan nu zonder enige druk de andere ritten aanvatten. Misschien kan hij ook nog de tijdrit meepikken. Ze zijn toch in de winning mood met de ploeg."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws