Dinsdag 16 Juli 2019 - 09:30   I   Foto: VTM  I   Bron: Krant Van West-Vlaanderen  I   door Redactie

Zeer slecht nieuws over Hannelore uit 'Over Winnaars'

Hannelore Vens, die indruk maakte tijdens 'Over Winnaars' door de Machu Picchu te beklimmen op haar prothesen, heeft af te rekenen gekregen met veel pech. Ze kampt met een stafylokokken-infectie, waardoor haar nu opnieuw een lange revalidatie wacht.

Zeer slecht nieuws over Hannelore uit 'Over Winnaars'

Hannelore liep de infectie op tijdens het zwemmen. “Ik had een zwemwedstrijd in het buitenland, dus een wat lagere weerstand en een klein wondje van op de startblokken – die zijn immers schuurpapier”, zegt ze in de Krant van West-Vlaanderen. “In dat wondje is een bacterie gekropen. Een week later is mijn been erg beginnen op te zwellen, maar toen wisten we nog niet dat het om een bacterie ging.”

Hannelore mag nu niet meer lopen. “Vanaf eind deze zomer, als ik voldoende hersteld ben mag ik mijn protheses opnieuw dragen, maar het zal puur functioneel zijn. Om in en uit de auto te stappen bijvoorbeeld, ik zal veel meer afhankelijk worden van een rolstoel. Ik heb hier vier jaar voor gewerkt en om dat dan weer te moeten afgeven… Ik moet nu nog meer nadenken en plannen.” 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Hannelore Vens  I  n365  I  showbizz