Pony van Charlotte (22) uit Zottegem vermoord: "Boy lag dood in het zwembad" Royalty
Royalty

Pony van Charlotte (22) uit Zottegem vermoord: "Boy lag dood in het zwembad"

Pony van Charlotte (22) uit Zottegem vermoord: "Boy lag dood in het zwembad"

De 22-jarige Charlotte Ricquie heeft maandagvoormiddag één van haar pony's dood aangetroffen in het zwembad naast hun woning aan de Buke in Zottegem. Er is kwaad opzet in het spel.

"Kort voor de middag werden we gewekt door het gehinnik van onze pony’s. Door het raam merkten we twee van onze drie pony’s op in de tuin. We gingen naar beneden en sloten hen terug op in de weide. Boy, onze derde pony, reageerde niet op ons geroep. Plots merkte mijn vriend een bult op onder het dekzeil van ons zwembad. De schrik sloeg mij meteen om het hart. Een blik onder het dekzeil sloeg onze hoop aan diggelen. Boy lag dood in het zwembad”, vertelt Charlotte aan Het Laatste Nieuws.

"Ik ben hals over kop naar huis gekomen en merkte al gauw dat er kwaad opzet in het spel was. De afsluiting van de weide was doorgeknipt en de elektriciteit van de afsluiting was afgekoppeld. In de tuin vonden we ook een stok waarop witte plukken haar van Boy zaten. En ter hoogte van de weide lag er een mes”, klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws