Woensdag 17 Juli 2019 - 08:06   I   Foto: Instagram  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Fabrizio uit 'Temptation Island' maakt wel erg verrassende carrièreswitch

Fabrizio uit 'Temptation Island' heeft nieuwe plannen. Hij gaat namelijk zijn eerste nummer uitbrengen. Voor het einde van de zomer komt ‘Kleine Jongen' uit.

Fabrizio uit 'Temptation Island' maakt wel erg verrassende carrièreswitch

"Op mijn twintigste ben ik begonnen met muziek maken”, legt Fabrizio uit in Het Laatste Nieuws. “Ik maakte toen een heel moeilijke periode door in mijn leven. Ik was verslaafd aan drugs, had problemen om een job te vinden én te houden, verloor een tijdlang het contact met mijn vader, werd bedrogen door mijn toenmalige vriendin, ... Kortom: een hele hoop onprettige situaties bij elkaar. Om dat een plaats te geven, ben ik toen een tekst beginnen schrijven."

Als zijn nummer een succes wordt komt er mogelijk een volledig album. “Zo ver wil ik echter nog niet vooruit denken. Voor mij is het vooral belangrijk dat mensen weten dat ik niet zomaar iets doe om beroemd te blijven. Muziek is voor mij in eerste instantie een uitlaatklep, geen verlengstuk van ‘Temptation Island’. Ik wil mijn muzikale droom dan ook heel professioneel aanpakken. Momenteel doe ik weliswaar alles zelf, maar ik werk samen met een producer uit Maasmechelen en laat me voorts ook omringen door mensen die verstand hebben van muziek.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Fabrizio  I  Temptation Island  I  showbizz