'KRC Genk ziet niet te weigeren bod van 20 miljoen binnenlopen' Sport
Sport

'KRC Genk ziet niet te weigeren bod van 20 miljoen binnenlopen'

'KRC Genk ziet niet te weigeren bod van 20 miljoen binnenlopen'

KRC Genk kan binnenkort nog eens flink cashen. De Belgische landskampioen lijkt na het vertrek van Leandro Trossard en Ruslan Malinovskyi ook Sander Berge van de hand te doen.

Het is enigszins verrassend dat Berge nog steeds een speler van Genk is. Tijdens de voorbije transfermercato's was de Noor immers al een druk gesolliciteerd man.

Tot dusver bleef het rustig rond de persoon van Berge, maar daar komt nu verandering in. Volgens Spaanse bronnen wil Sevilla vol voor de defensieve middenvelder van Genk gaan.

Genk zegt voorlopig 'neen'

Sevilla toonde in het verleden al eens interesse en wil nu de daad bij het woord voegen en een bod uitbrengen. Genk wil 25 miljoen euro verdienen aan de verkoop van Berge, maar Sevilla zou een transfersom van om en bij de 20 miljoen willen ophoesten. Volgens de Spanjaarden is dat een niet te weigeren bod, maar bij Genk denken ze daar voorlopig anders over.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws