Verschrikkelijk nieuws over zoon van Dany Fabry Buitenland
Buitenland

Verschrikkelijk nieuws over zoon van Dany Fabry

Verschrikkelijk nieuws over zoon van Dany Fabry

Danny Fabry en zijn zoon Danny Junior hebben al jaren geen contact meer. Het gaat echter helemaal niet goed met Danny Junior (43).

Dany Junior deelde dit bericht: 'Donkere gedachten, geen zin meer in het leven. Vechten, elke dag opnieuw dezelfde vraag stellen: voor wie en voor wat nog? Leven om voor iedereen goed te doen, om altijd de leukste te zijn. Maar we elke dag opnieuw leeg en eenzaam voelen. Is het nog de moeite om door te gaan?’

Het leek wel of Dany een wanhoopsdaad aankondigde. "Maar dat is het niet”, zegt Danny Junior in TV-Familie. “Ik wilde gewoon eerlijk zijn tegen mijn familie en vrienden. En tegelijk wilde ik de situatie bespreekbaar maken. Ik heb veel steun gekregen na mijn boodschap en dat deed deugd.”

“Niet zo lang geleden heb ik toch geprobeerd om zelfmoord te plegen… Een heel donker moment. Ik heb toen Valtran-pillen geslikt, een slaapmiddel. En ik heb veel alcohol gedronken. Gelukkig had een vriend van mij een voorgevoel. Hij heeft me naar de spoed gebracht. Ik moest twee dagen in het ziekenhuis blijven. Wees gerust, zoiets doe ik nooit meer."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws