Donderdag 18 Juli 2019 - 15:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: Facebook  I   door Redactie

Chinouk, dochter van Dana Winner, neemt prachtige beslissing

Chinouk, de dochter van Dana Winner, nam deel aan het programma 'Jong Geweld'. Dat heeft blijkbaar een grote indruk gemaakt, want ze blijft zich nu inzetten voor het goede doel. Ze wordt marketing en PR-verantwoordelijke voor een VZW die de armste regio’s van Afrika bijstaat.

Chinouk, dochter van Dana Winner, neemt prachtige beslissing

“Ondanks het feit dat ik in een muzikaal gezin opgroeide, koos ik ervoor om mijn gevoel voor rechtvaardigheid na te streven via rechtenstudies”, schrijft ze. “Ik engageerde me reeds in 2018 voor het Rode Neuzen initiatief via het programma ‘Jong Geweld’ dat te zien was op VTM. Belgian Lawyers for Africa – It’s Legal to Care is mijn nieuwste doel."

"Ik besef meer dan ooit tevoren dat er talloze mensen in nood zijn wereldwijd, die het verdienen om onze aandacht en bekommernis te krijgen. Met dit project hoop ik dan ook om een verandering te maken in het leven van velen. Ik kondig met veel trots aan dat ik de functie van Marketing en PR zal bekleden. Via een accelerated bookbuilding zal deze VZW geld inzamelen voor de aanleg van waterputten en de ontwikkeling van landbouwprogramma’s in Zambia, één van de armste regio’s van Afrika."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Chinouk  I  n365  I  showbizz