‘Deze Belgische topclub gaat ultiem bod uitbrengen op Osimhen’ Sport
Sport

‘Deze Belgische topclub gaat ultiem bod uitbrengen op Osimhen’

‘Deze Belgische topclub gaat ultiem bod uitbrengen op Osimhen’

Victor Osimhen (20) maakte vorig seizoen indruk bij Sporting Charleroi en mag nu dromen van een fraaie transfer. Het Franse Lille OSC maakt jacht op de Nigeriaanse goaltjesdief, maar ook een Belgische topclub ligt op vinkenslag.

Zo zou KRC Genk van plan zijn om een ultiem bod uit te brengen op Osimhen. De spits heeft al een akkoord met Lille, dat momenteel 11 miljoen euro biedt. Dat is echter te weinig naar de zin van Charleroi, dat op een transfersom van 15 miljoen mikt.

Bij Genk, waar trainer Felice Mazzu gek is van Osimhen, ruiken ze nu hun kans. Of ze Osimhen over de streep kunnen trekken met hun Champions League-verhaal, moet in de komende dagen blijken.

Club Brugge

Een overstap naar Club Brugge komt er sowieso niet. Club was eind vorig seizoen geïnteresseerd in Osimhen, maar haalde ondertussen al David Okereke binnen. Daarnaast kan Philippe Clement ook nog beschikken over Jelle Vossen, Loïs Openda en Kaveh Rezaei.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws