‘Deze Belgische topclub onderhandelt met Benfica over transfer van Svilar’ Sport
Sport

‘Deze Belgische topclub onderhandelt met Benfica over transfer van Svilar’

‘Deze Belgische topclub onderhandelt met Benfica over transfer van Svilar’

Mile Svilar keert binnenkort mogelijk terug naar de Jupiler Pro League. Bij Benfica blijft de grote doorbraak van de beloftevolle doelman uit en daarom lijkt een stap terugzetten een verstandige beslissing.

Anderlecht, dat mogelijk nog afscheid neemt van eerste doelman Thomas Didillon, zou zich alvast graag willen versterken met zijn ex-speler. Svilar vertrok ten tijde van het oude bestuur met slaande deuren bij paars-wit, maar onder het beleid van Marc Coucke en co is een terugkeer naar Brussel een serieuze optie.

Anderlecht zou zelfs al met Benfica gesproken hebben over een eventuele transfer. Dat gebeurde toen paars-wit op bezoek ging in Portugal om er een oefenmatch te spelen tegen Benfica. Een deal is er nog niet. Niet op clubniveau en niet met de speler. Ook Standard en Antwerp dachten recent aan Svilar, maar zij namen nog geen contact op met Benfica.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws