Vrijdag 19 Juli 2019 - 08:00   I   Foto: Vijf  I   Bron: Grazia  I   door Redactie

Rodanya uit 'Temptation Island' komt met duidelijkheid over vader van haar baby

Afgelopen dinsdag verraste Rodanya uit 'Temptation Island' iedereen door haar zwangerschap aan te kondigen. De grote vraag was meteen: wie is de vader?

Rodanya uit 'Temptation Island' komt met duidelijkheid over vader van haar baby

"Morgan zou een optie kunnen zijn", vertelt ze aan Grazia. "Ik heb het zo lang mogelijk geheim proberen te houden, maar het begon steeds meer rond te zingen."

Wie is nu de vader? “Danicio is het zeker niet. Er wordt gesuggereerd dat het van een onenightstand zou zijn, maar dat klopt niet. Ik was destijds wel single, in de zin dat ik niet in een relatie-relatie zat, maar de vader is wel een persoon waar ik super veel van hield... en hou." 

“Ik heb ook niet met hem gecommuniceerd dat ik de zwangerschap gisteren op social media wereldkundig zou maken. Dat heeft hij ook online voorbij zien komen. De bal ligt nu bij hem. Gaat hij reageren? Wil hij zelf wat posten? Het is een lastige situatie, ik ben benieuwd. Vooralsnog blijft het stil, ook vanuit zijn familie."

Rodanya wil nog niet bevestigen wie het is. “Aan de ene kant wil ik dat wel vertellen, maar ik wil de rust nog even bewaken. Hem de tijd geven om het zelf naar buiten te brengen. Ik wil niet de boze baby mama zijn die allemaal nare dingen op tafel gooit."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Rodanya  I  n365  I  wtf