Vrijdag 19 Juli 2019 - 14:30   I   door Redactie

Felice Mazzu is het kotsbeu en haalt keihard uit bij KRC Genk

Felice Mazzu staat nog maar enkele weken aan het roer bij KRC Genk, maar de trainer laat nu al van zich spreken. De Italiaanse Belg heeft het stilaan gehad met de mensen die niet in hem geloven.

Felice Mazzu is het kotsbeu en haalt keihard uit bij KRC Genk

Verschillende waarnemers geloven niet dat Mazzu zal slagen bij Genk. Zij voorspellen dan ook dat de ex-trainer van Charleroi snel op de keien zal liggen.

Mazzu heeft een duidelijke boodschap voor de mensen die niet in hem geloven: "Heel veel mensen denken dat mijn verblijf bij Genk van erg korte duur zal zijn. Ik ga ervoor zorgen dat ik hier zo lang mogelijk kan blijven werken. Ik wil er een mooi seizoen van maken", aldus Mazzu in een gesprek met de RTBF

"Ik heb een vertaler en boeken en zo probeer ik vooruitgang te maken"

Velen denken ook dat het feit dat Mazzu nauwelijks of geen Nederlands praat, hem zal nekken in Limburg. "Het is niet eenvoudig, maar ik ga proberen om iedere Nederlands te praten. Gezien onze drukke voorbereiding heb ik nog niet de tijd gehad om Nederlandse les te volgen. Maar ik heb een vertaler en boeken en zo probeer ik vooruitgang te maken", maakt Mazzu zich sterk.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KRC Genk  I  voetbal