Club Brugge wint na strafschoppen Brugse Metten tegen Sporting Sport
Sport

Club Brugge wint na strafschoppen Brugse Metten tegen Sporting

Club Brugge wint na strafschoppen Brugse Metten tegen Sporting

Club Brugge heeft vrijdagavond de Brugse Metten gewonnen. Het speelde 2-2 gelijk tegen Sporting Clube de Portugal, maar trok in een strafschoppenreeks aan het langste eind.

In de aanvangsfase van de wedstrijd stapelden beide ploegen de slordigheden op. Club Brugge profiteerde optimaal. Na dom balverlies bij Sporting was zomeraanwinst Okereke er als de kippen bij om de bal tegen de netten te trappen. Zijn eerste goal voor Club en 1-0.

Dennis trapte na een prima aanval tegen de paal, maar rusten deden ze op Jan Breydel met 1-1. Sobol veroorzaakte een strafschop en Bruno Fernandes trapte het leer keurig binnen. Meteen na de pauze opnieuw een ijskoude douche voor Club: Cabral toonde zich één op één met Horvath een killer en maakte er 1-2 van.

Club Brugge probeerde van zich af te bijten en op het uur kwam het langszij. Mata lokte een strafschop uit en Vanaken hing de bordjes opnieuw in evenwicht. Na de vele wissels aan beide kanten daalde de kwaliteit van de wedstrijd.

Het bleef 2-2 en dus moesten penalty's - geen verlengingen in de Brugse Metten - een winnaar aanduiden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws