Familie en vrienden helemaal van slag na dood van amazone Sarra: "Ze wist heel goed wat ze deed" Royalty
Royalty

Familie en vrienden helemaal van slag na dood van amazone Sarra: "Ze wist heel goed wat ze deed"

Familie en vrienden helemaal van slag na dood van amazone Sarra: "Ze wist heel goed wat ze deed"

Sarra Van Avermaet was net afgestudeerd, net gaan samenwonen en had van haar paardenhobby haar beroep kunnen maken. Alles dus om gelukkig te zijn, maar vorige week sloeg het noodlot toe. De 21-jarige vrouw kreeg een stamp van een jong paard en overleed aan haar verwondingen.

Sarra nam deel aan een jumping in Meerdonk. Terwijl ze met haar vriend in de stallen was trapte een jong paard haar tegen het paard. Ze werd nog overgebracht naar het ziekenhuis, maar ze kwam niet meer bij bewustzijn en overleed donderdagavond.

"Sarra reed al op pony’s nog voor ze goed en wel kon lopen. Ze wist alles over de sport”, zegt Caroline De Rooze, een vriendin van de familie. “Ze was ambitieus, nooit bang van een uitdaging, maar zou in de buurt van dieren nooit onverantwoorde risico’s hebben genomen. Iedereen in de paardensport krijgt vroeg of laat weleens een stamp, maar nooit loopt het zo dramatisch af als nu. Het was echt een stom ongeluk. De familie houdt zich sterk. Ze weet ook dat niemand iets te verwijten valt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws