-->

Pieter Timmers en zijn vrouw Elle maken zich zorgen over hun dochtertje (2): "Met angst gaan we de nacht in"

Pieter Timmers en zijn vrouw Elle maken zich zorgen over hun dochtertje (2):
Zondag 21 Juli 2019 - 11:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Topzwemmer Pieter Timmers en zijn vrouw Elle De Leeuw hebben samen een dochtertje van 2. Jutta heeft echter slaapproblemen wat het leven van het koppel zeer hectisch maakt.

"Ik kom elke dag handen tekort”, vertelt Elle in Het Laatste Nieuws. “Het moeilijkste is om alles gedaan te krijgen voor middernacht. Vroeger werkte ik vaak tot negen uur 's avonds bij VTM, maar sinds Jutta er is, gaat dat niet meer. Pieter kan haar 's avonds niet halen in de crèche omdat hij in het bad traint of in het buitenland is. Dus vertrek ik op tijd in Vilvoorde, met de file richting Antwerpen, om haar op te pikken."

"Mijn tikker gaat tegen de avond fel, het helpt ook niet dat Jutta een slaapstoornis heeft. Ze wordt meestal rond één of twee uur wakker, en dat blijft zo... Soms valt ze rond vijf uur uit pure vermoeidheid in slaap, maar dan staan wij al bijna op. Ik slaap al twee jaar lang slechts bijna twee à drie uur 's nachts."

"Haar hersentjes gaan volle bak 's nachts", gaat Elle verder. "Zoiets moet er uitgroeien, maar de dokters weten niet: nu of tot haar zes jaar? Jutta is een pracht van een kind en heel actief. Ik had nooit een roze wolk verwacht, alleen op die slaapstoornis hadden we niet gerekend. We gaan met angst de nacht in."

TAGS  I  Pieter Timmers  I  Elle De Leeuw  I  sport  I  n365