Zondag 21 Juli 2019 - 17:00   I   door Redactie

Hans Vanaken trekt aan de alarmbel bij Club Brugge: "Dat kan niet"

De voorbereiding van Club Brugge zit erop. Vrijdagavond won blauw-zwart de eigen Brugse Metten na strafschoppen van Sporting Clube de Portugal. Toch ziet sterkhouder Hans Vanaken nog werkpunten.

Hans Vanaken trekt aan de alarmbel bij Club Brugge:

Zo is Vanaken niet echt tevreden met de manier waarop Club Brugge doelpunten incasseerde. Op de eigen webstek trekt hij aan de alarmbel. "Als je de tegengoals bekijkt, dan zie je dat het vermijdbare tegendoelpunten zijn."

"Bij de eerste moest Eduard (Sobol, nvdr.) op zijn benen blijven staan, dan kon de speler niet veel doen. Maar hij zette de tackle in, maakte een fout en het was penalty. Bij de tweede tegentreffer was het balverlies van Mats (Rits, nvdr.) bij een laterale bal, waardoor Sporting Lissabon meteen kon omschakelen en scoren."

"Coach kan tevreden zijn"

"Maar goed, ik heb ze liever in de voorbereiding tegen dan volgende week. Ik heb alvast het gevoel dat we klaar zijn", besluit Vanaken met een positieve noot. "Het was een goede test tegen Sporting en de coach kan tevreden zijn. Zowel qua inzet als qua voetbal."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal