Vervelend nieuws voor Courtois: ‘Navas blijft nummer 1 bij Real Madrid’ Sport
Sport

Vervelend nieuws voor Courtois: ‘Navas blijft nummer 1 bij Real Madrid’

Vervelend nieuws voor Courtois: ‘Navas blijft nummer 1 bij Real Madrid’

Bij Real Madrid is de voorbereiding op het nieuwe seizoen ondertussen écht begonnen. Tijdens het voorbije weekend speelde De Koninklijke zijn eerste oefenmatch - er werd met 1-3 verloren van Bayern München.

Eden Hazard mocht zich tonen tijdens de eerste helft, terwijl ook Thibaut Courtois aan de match begon. Na rust stond Keylor Navas tussen de palen. De Costa Ricaan mocht aanvankelijk weg bij Real, maar lijkt uiteindelijk toch te blijven.

Zinédine Zidane gaat Courtois zo goed als zeker als eerste keeper uitspelen, maar toch is er vervelend nieuws voor onze landgenoot. Courtois hoopte het rugnummer 1 van Navas over te nemen, maar volgens AS zit dat er niet in. De Costa Ricaan zal drager va de nummer 1 blijven.

Courtois verandert wel van rugnummer. Hij ruilt de 25 in voor een shirt met het nummer 13. Dat rugnummer had hij eerder ook al bij Atlético Madrid en Chelsea.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws