Maandag 22 Juli 2019 - 09:30   I   door Redactie

‘Sinan Bolat speelt komend seizoen bij deze Belgische topclub’

Sinan Bolat was tijdens het voorbije seizoen één van de beste - zo niet dé beste - doelmannen in de Jupiler Pro League. Het leverde Bolat interesse van enkele grote clubs op, maar tot nader order is hij nog steeds een speler van Royal Antwerp FC.

‘Sinan Bolat speelt komend seizoen bij deze Belgische topclub’

En daar lijkt niet meteen verandering in te komen. Zoals het er nu naar uitziet zal Bolat tijdens het komende seizoen bij Antwerp onder de lat staan en met die club om de prijzen strijden.

"Om verder te blijven groeien, moeten we nu wel eerst stabiliteit vinden. En dat kan alleen maar door de beste elementen te houden. En er daarna goeie elementen aan toe te voegen", zegt trainer Laszlo Bölöni in Het Nieuwsblad. "Als je begint te experimenteren en een van je steunpilaren wegneemt, neem je grote risico's."

Inspanning doen voor Bolat

"Dat is soms moeilijk uit te leggen aan het publiek, de analisten, de media. Nochtans is het extreem simpel. Dus zeg ik: we moeten houden wat goed is. Voor Sinan Bolat vind ik bijvoorbeeld dat de club een inspanning moet doen. Voor anderen dan weer veel minder", besluit de Roemeen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  voetbal