Dinsdag 23 Juli 2019 - 14:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Het gaat verschrikkelijk slecht met Fabrizio uit 'Temptation Island'

Het gaat verschrikkelijk slecht met Fabrizio uit 'Temptation Island'

Er zijn de laatste tijd veel roddels die verspreid worden over Fabrizio uit 'Temptation Island'. Ook de hele historie rond zijn breuk met Pommline weegt zwaar door. Daar wordt veel over gezegd en geschreven.

Fabrizio is naar eigen zeggen gebroken. "Blijkbaar willen enkele mensen me helemaal kapotmaken", zucht Fabrizio. "En ik kan niks doen. Ze hebben me in een boksring gegooid met handboeien om, compleet machteloos."

Vooral dat hij vanwege contractuele verplichtingen met RTL niets mag vertellen vanwege zijn deelname aan 'Temptation VIPS' weegt zwaar door bij Fabrizio. "Een vreselijke situatie", zegt hij. "Ik zit er compleet door... Dit gaat nog eindigen met een burn-out, of een zware depressie zelfs. Ik smeek RTL om voor mij een uitzondering te maken, zodat ik m’n hart eens kan luchten. Maar ik krijg geen gehoor."

"Die geheimhouding is natuurlijk deel van de spanning rond zo’n programma. Oké, maar ik denk toch niet dat ze het op hun geweten willen hebben dat iemand instort door hun toedoen? Trouwens, geheimhouding... Intussen zal wel duidelijk zijn wat er aan de hand is, nee? (Fabrizio heeft het over de breuk met Pommeline, red) Dat is al overal verschenen. Moet ik dan echt blijven zwijgen?"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Fabrizio  I  wtf  I  showbizz