Theo Francken persoonlijk aangevallen: "Incompetentie of bedrog?" Royalty
Royalty

Theo Francken persoonlijk aangevallen: "Incompetentie of bedrog?"

Theo Francken persoonlijk aangevallen: "Incompetentie of bedrog?"

Advocaat Fernand Keuleneer heeft op Twitter zeer zwaar uitgehaald naar Theo Francken (N-VA) vanwege zijn houding in de kwestie rond het VN Migratiepact. Opvallend, want Keuleneer was net de expert die vorige week op vraag van N-VA zijn visie kwam geven op het pact in de Kamer.

Francken zei woensdag dat zijn partij alleen nog mee aanschuift aan de komende regeringsonderhandelingen als de uitstap van het VN Migratiepact op tafel ligt. Dat is duidelijk niet in goede aarde gevallen bij Keuleneer.

“Dus nog maar eens, voor de zoveelste keer: je kan gewoon niet “uit het #migratiepact stappen”. Maar de afgelopen jaren hebben geleerd dat “Theo” en “begrijpen” …..”, aldus Keuleneer op Twitter richting de voormalige Staatssecretaris voor Asiel en Migratie.

'“Uit het Migratiepact stappen”... het getater, getoeter en gekwaak gaan gewoon verder. Is dat nu extreme incompetentie of gewoon bedrog? Blijkbaar wil @de_nva nog altijd geen personeelsbeslissingen nemen...”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws