Vader (39) schudt zijn acht weken oude baby zo hard door elkaar dat hij sterft Royalty
Royalty

Vader (39) schudt zijn acht weken oude baby zo hard door elkaar dat hij sterft

Vader (39) schudt zijn acht weken oude baby zo hard door elkaar dat hij sterft

De 39-jarige Dennis K. uit Lanaken is door de strafrechtbank in Tongeren veroordeeld tot een effectieve celstraf van zes jaar omdat hij op 28 juli vorig jaar de dood veroorzaakte van zijn acht weken oude baby.

De man verscheen aangehouden voor de strafrechtbank in Tongeren. Hij verblijft al sinds de feiten in de gevangenis. Ook moeder V. was aanwezig. “Zes jaar is te weinig, niets kan Daan terugbrengen. Het is wel een beetje gerechtigheid. Ik wil dit nu afsluiten en verder gaan voor de twee andere kinderen", zegt ze.

Dennis K. gooide het jongetje met een klap in zijn maxicosi en schudde hem daarna zo zwaar door elkaar dat de baby een zwaar hersentrauma opliep. De baby overleed eraan en drie dagen lang vertelde Dennis K. niet wat er gebeurd was. Zelfs moeder V. werd daardoor enkele dagen nog als verdachte beschouwd. De vader moet een schadevergoeding van 15.250 euro betalen aan moeder V. en 3.000 euro aan het broertje en zusje van baby Daan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws