Marc Degryse maakt Anderlecht hélemaal af Sport
Sport

Marc Degryse maakt Anderlecht hélemaal af

Marc Degryse maakt Anderlecht hélemaal af

Het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League staat voor de deur en RSC Anderlecht hoopt in mei 2020 een gooi naar de titel te kunnen doen. Analist Marc Degryse gelooft (voorlopig?) niet in paars-wit.

"Ik vraag me echt af hoe het allemaal zal uitpakken. Als ik zie welk werk daar nog op de planken ligt... (blaast) Dit is voor Kompany 'a challenge never seen before'", maakt Degryse het vernieuwde Anderlecht met de grond gelijk.

De analist heeft meteen ook een stevige waarschuwing in petto voor speler-manager Vincent Kompany. "Ook al heet hij Kompany, hij zal toch eens met zijn neus tegen de deur lopen. Dat hij daar geen schrik voor heeft, is op zich al klasse."

Mirakels

Al gelooft Degryse dan weer wel dat Kompany er zal staan op de grote momenten. "Zo'n voorbereiding is spielerei. Oké, Kompany is tijdens die oefenmatchen een paar keer in de fout gegaan, maar dat is nog niet tegen de deur lopen. Als het moet, zal hij er wel staan."

"Dat hebben we vorig seizoen bij City nog kunnen zien. Daar maak ik mij het minste zorgen over. Alleen zal Kompany het niet in zijn eentje kunnen rechttrekken. Zélfs hij kan geen mirakels verrichten. Zeker omdat hij meteen het moeilijkste vraagt."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws