Donderdag 10 Januari 2019 - 10:03   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Jan en Romina staan voor grote valkuil: "Het wordt niet evident"

Jan en Romina staan voor grote valkuil:

Het gaat zeer goed met Jan en Romina uit 'Boer zkt Vrouw' in Australië. De twee hebben elkaar duidelijk gevonden. De liefde is aan het overwinnen.

"Romina is al samen met mij gaan werken, we hebben al letterlijk stormen doorstaan en ze is nog altijd niet vertrokken, dus zal het zo slecht wel niet zijn", vertelt boer Jan in Het Laatste Nieuws.

Toch wachten hen nog valkuilen. Zoals de afstand bijvoorbeeld. België en Australië liggen niet bepaald op een boogscheut van elkaar. “Het klopt dat het niet evident zal zijn”, aldus Romina. “Maar Jan heeft hier al bijna twee maanden zonder mij geleefd, en toen is het ook gelukt. Ik ben zeker dat we als koppel sterk genoeg zijn om deze situatie aan te kunnen. Mettertijd zullen we dan wel beslissen wat we gaan doen.”

Jan sluit niet uit dat hij voor de liefde Australië verlaat. “Ik ben al heel blij met wat ik heb mogen doen, de acht jaar dat ik in Australië woon. En ook Romina is content met wat ze al heeft bereikt, denk ik. Alles hangt af van waar je prioriteiten liggen, hé. Ik vind het het belangrijkste om bij Romina te zijn, eerder dan waar en op welke manier. Onze relatie is de mooiste droom die ik kon realiseren.”

Romina bevestigt dat. “We hebben elkaar nog niet zo lang geleden ontmoet, maar ik heb telkens weer de indruk dat wij elkaar al eeuwen kennen. Bij hem kan ik volledig mezelf zijn. Voor het eerst in lange tijd kan ik zeggen dat ik oprecht gelukkig ben, en dat is helemaal de verdienste van Jan.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Boer zkt Vrouw  I  n365