'Officieel bod van 8 miljoen, Pozuelo verlaat KRC Genk onmiddellijk' Sport
Sport

'Officieel bod van 8 miljoen, Pozuelo verlaat KRC Genk onmiddellijk'

'Officieel bod van 8 miljoen, Pozuelo verlaat KRC Genk onmiddellijk'

Het kan snel gaan in het voetbal, dat is nog maar eens bewezen. Eind 2018 maakte het bestuur van KRC Genk zich nog sterk dat geen enkele sterkhouder de club in januari zou verlaten, maar na anderhalve week in 2019 liggen de kaarten al hélemaal anders.

Woensdag maakte Sport/Voetbalmagazine al bekend dat Anderlecht bereid is om de afkoopclausule in het contract van Pozuelo te lichten. Die afkoopclausule bedraagt 8 miljoen euro. Als een geïnteresseerde club dat bedrag op tafel legt, staat Genk machteloos.

Tenzij de Limburgers hun spelmaker langer aan zich binden en de afkoopclausule uit het contract halen. Eén probleem: Pozuelo voelt er niet veel voor om bij te tekenen en wil zijn kansen op een transfer gaaf houden.

Nog deze maand weg

Uiteindelijk lijkt niet Anderlecht, maar wel een club uit het Midden-Oosten met Pozuelo aan de haal te gaan. Het is niet duidelijk om welke club het gaat, maar de interesse is héél concreet. Er zou via de entourage van Pozuelo zelfs al een bod van 8 miljoen euro zijn binnengelopen bij Genk. Pozuelo zou Genk nog deze maand verlaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws