"Anderlecht wordt geen kampioen, want die twee clubs steken er bovenuit" Sport
Sport

"Anderlecht wordt geen kampioen, want die twee clubs steken er bovenuit"

"Anderlecht wordt geen kampioen, want die twee clubs steken er bovenuit"

Philippe Albert is van mening dat het goed zal komen met Anderlecht. Toch denkt hij niet dat paars-wint in aanmerking komt voor de titel.

"Natuurlijk hadden we allemaal een overwinning verwacht, maar de nederlaag baart me geen zorgen. Zelfs al was het maar tegen KV Oostende", zegt Albert aan Sudpresse. "Vincent Kompany had gelijk door te benadrukken dat de tegenstander meer ervaring had. Anderlecht speelde een goed eerste halfuur, maar kon geen afstand nemen."

"Waarom ik me geen zorgen maak? Omdat er talent is, omdat het veel beter zal gaan eens er een echte nummer negen is, omdat Nasri veel bij zal brengen eens hij fit is. Let op, ik zeg niet dat Anderlecht voor de titel zal spelen. Club Brugge en Standard steken er op dit moment bovenuit. Maar daarna is alles mogelijk. Vincent zal bovendien tijd hebben om zijn tactiek in te slijpen, want de competitie wordt niet op de eerste speeldag beslist. Vooral in België niet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws