Dinsdag 30 Juli 2019 - 10:30   I   Bron: Metro  I   door Redactie

Razende vrouw knipt penis en testikels van ex-man af en spoelt ze door in het toilet

Razende vrouw knipt penis en testikels van ex-man af en spoelt ze door in het toilet

Een vrouw uit Taiwan heeft de geslachtsdelen van haar ex-man afgeknipt en doorgespoeld in het toilet. Ze deed dat nadat ze ontdekte dat hij haar had bedrogen toen ze nog getrouwd waren.

Het incident vond vorige week woensdag plaats in haar huis in Taiwan. Een maand geleden gingen de vrouw, Lee, en de man, Chen, uit elkaar. Onlangs ontdekte Lee echter dat Chen haar al bedrogen had tijdens hun huwelijk. Bovendien leefde de werkloze man al twee jaar van haar inkomsten.

De 58-jarige vrouw nodigde hem vorige week uit met de smoes dat ze zin had in seks. Toen hij met zijn broek op de enkels stond, knipte de vrouw zijn penis en testikels af met een scherpe schaar. Vervolgens overgoot ze de geslachtsorganen met bijtend zuur en spoelde ze het door in het toilet. De vrouw nam na de aanval een overdosis pillen.

Zowel Lee als Chen werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Hun toestand is stabiel. De geslachtsorganen konden niet meer aan het lichaam gehecht worden van Chen omdat ze geïnfecteerd worden. Bovendien is de kans erg klein dat de man nog ooit seks zal kunnen hebben.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Taiwan  I  penis  I  n365  I  wtf