Noa (22) wordt zonder reden in elkaar geslagen op Gentse Feesten Royalty
Royalty

Noa (22) wordt zonder reden in elkaar geslagen op Gentse Feesten

Noa (22) wordt zonder reden in elkaar geslagen op Gentse Feesten

Noa Cornaer (22) is maandag slachtoffer geworden van zinloos geweld op de Gentse Feesten. Vier mannen takelden haar op klaarlichte dag stevig toe en sloegen haar bewusteloos.

Noa komt uit het West-Vlaamse Varsenare. Ze werkt ook als freelance journalist voor De Krant van West-Vlaanderen. “Ik was in de nacht van zondag op maandag bij een goede vriendin blijven slapen”, doet ze haar verhaal aan HLN. “Maandag was ik dan op terugweg naar huis. Ik had net afscheid genomen van een vriend én zag het groepje staan aan de Gentse stadshal."

De mannen riepen Noa toe. “Mooi meisje, kom hier”, klonk het eerst. “Toen ik hen negeerde, maakten ze me plots uit. Voor ik het goed besefte, vielen ze mij in de rug aan. Ik kreeg een duw én smakte tegen de grond. Ze wisten niet van ophouden én bleven in mijn gezicht slaan.”

Ze verloor het bewustzijn. “Toen ik weer bijkwam, stonden enkele mensen rond mij. Ze wilden de politie bellen, maar ik zei dat het niet hoefde. Mijn gsm en de sleutels van mijn kot zaten gelukkig in mijn jaszak, dus die heb ik nog. Ik ben naar mijn kot gegaan én heb dan mijn vrienden verwittigd.” De dokter stelde een hersenschudding en enkele kneuzingen vast. Dinsdagavond is ze toch nog klacht gaan indienen bij de politie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws