Gert Verhulst komt met zeer onverwacht nieuws over Gert Late Night Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst komt met zeer onverwacht nieuws over Gert Late Night

Gert Verhulst komt met zeer onverwacht nieuws over Gert Late Night

Voor het zesde seizoen van 'Gert Late Night' meren Gert Verhulst en James Cooke met hun jacht Evanna aan in Oostende. Pas na twee weken keren ze terug naar Antwerpen.

Waarom trekt Gert Late Night eigenlijk naar Oostende? “Dat is vooral op vraag van de stad Oostende zelf. Ons verblijf is mooie publiciteit voor hen, en voor ons is het tegelijk een goede gelegenheid om een andere omgeving te hebben, andere activiteiten te organiseren en gasten te ontvangen die iets meer gelinkt zijn aan de zee”, vertelt Gert in Het Laatste Nieuws.

“Tijdens onze tweede week in Oostende is er het Filmfestival, en het is de bedoeling dat we daar ook heel wat dingen rond doen. Ik zie vooral uit naar de dagactiviteiten die een heel andere look-and-feel en een andere sfeer zullen hebben.”

De Evanna moet wel nog in Oostende geraken. “Een boot is gemaakt om te varen, hé. (lacht) We zullen toch al snel tien uur onderweg zijn. Eerst de Schelde op, en dan langs de zee naar Oostende. Het technische luik is gelukkig eenvoudiger. Da’s gewoon over de weg.”

Populair

Laatste nieuws