Het gaat helemaal niet goed met zusje (12) van jongen die op spoor werd geduwd (en overleed) Buitenland
Buitenland

Het gaat helemaal niet goed met zusje (12) van jongen die op spoor werd geduwd (en overleed)

Het gaat helemaal niet goed met zusje (12) van jongen die op spoor werd geduwd (en overleed)

Enkele dagen geleden duwde een Afrikaanse man een vrouw van 40 en haar zoontje van 8 op de treinsporen voor een aanstormende hogesnelheidstrein in het station van Frankfurt. De moeder kon zich net op tijd in veiligheid brengen, maar de jongen overleefde het niet.

De twee wilden met de trein naar Oostenrijk op vakantie gaan. Het dochtertje (12) heeft dan al besloten om mee te rijden met vrienden. Die opteren voor de auto omdat hun oude hond moeilijk mee te nemen is met de trein. In Oostenrijk zouden ze elkaar dan weer ontmoeten.

De mama kan zich nog redden wanneer de man uit Eritrea haar op de sporen duwt, maar het zoontje redt het niet. Het dochtertje zit op dat moment nietsvermoedend in de wagen bij de beste vriendin van haar moeder. Om 14 uur krijgen ze de politie aan de lijn met de vraag om te stoppen aan de snelwegparking nabij Stuttgart.

Twintig minuten later worden ze er opgewacht door agenten en een psycholoog. Daar vernemen ze het verschrikkelijke nieuws. “Het meisje is ingestort”, vertelt een vriendin van de familie aan Bild. “Haar grootouders uit Leipzig zijn onmiddellijk afgekomen en bekommeren zich nu om haar.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws