Eline De Munck: "Dat hakte er diep in én werd het einde van mijn tv-carrière" Buitenland
Buitenland

Eline De Munck: "Dat hakte er diep in én werd het einde van mijn tv-carrière"

Eline De Munck: "Dat hakte er diep in én werd het einde van mijn tv-carrière"

Eline De Munck is al een lange tijd van het scherm, en focust haar op haar eigen zaak 'Odette Lunettes', haar eigen brillenmerk. Ze is blij dat ze nu haar eigen zin kan doen, laat ze weten in Dag Allemaal.

Al is het niet altijd even makkelijk voor haar. "Als tv-gezicht krijg je sowieso een groot ego", aldus Eline die toegeeft soms iets té hard te zijn voor haar personeel. "Vandaag moet ik nog wat leren dat onder controle te houden. Maar het lukt elke dag beter."

Toch kreeg ze tijdens haar tv-carrière ook een klap in het gezicht, toen ze te horen kreeg dat ze moest afvallen. "Een medewerkster van een programma waar ik aan werkte had de opdracht gekregen om mij dat te komen zeggen. Het koud zweet brak haar uit toen ze zei: ‘Ik moest jou zeggen dat je moet afvallen.’ Pijnlijk. Ja."

"Ik besliste onmiddellijk om daar niet op in te gaan en te vermageren wanneer ik er zelf zin in had. Tegen die eis ingaan gaf me op een bepaalde manier ook kracht. Ik wilde niet langer dat mijn leven alleen maar draaide rond mijn looks. Zo’n leven is te oppervlakkig. Veel tv-gezichten kunnen dat makkelijk loslaten, maar ik werd daar ongelukkig van. Ik hoorde niet meer thuis in het wereldje."

Populair

Laatste nieuws