Steven (30) steekt zijn ex Lydia (24) neer in Staden: "Ik vond haar hevig bloedend aan de achterdeur" Royalty
Royalty

Steven (30) steekt zijn ex Lydia (24) neer in Staden: "Ik vond haar hevig bloedend aan de achterdeur"

Steven (30) steekt zijn ex Lydia (24) neer in Staden: "Ik vond haar hevig bloedend aan de achterdeur"

Steven C. (30) liet zijn ex Lydia D. (24) voor dood achter. Na de zoveelste ruzie gaf hij haar een tiental messteken. De buurvrouw kon nog net op tijd ingrijpen, zo weet Het Nieuwsblad.

Gewond en in paniek liep Lydia D. maandagavond het erf van een landbouwer uit in Staden. Ze werd achtervolgd door haar ex, Steven C., die een mes bij zich had. De landbouwer was bezig op zijn veld en zijn vrouw zat eventjes bij de buren. Hun kinderen, 15 en 10, die alleen op de hoeve waren, zagen alles gebeuren.

De oudste dochter belde meteen haar vader. Die verwittigde op zijn beurt zijn vrouw, omdat zij het dichtst in de buurt was. “Toen ik aankwam, vond ik Lydia hevig bloedend aan de achterdeur”, zegt de vrouw. "Ze had steekwonden over heel haar lichaam. Ik heb handdoeken genomen om het bloed te stelpen en heb tegen haar gepraat tot de hulpdiensten er waren.”

Kunstmatige coma

Steven C. kon ingerekend worden door de politie. Hij had zijn mes dan al weggegooid. Lydia werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Ze werd in kunstmatige coma gehouden, maar haar toestand zou intussen stabiel zijn.

Lydia maakte in juni een einde aan hun relatie. Het was al vaker tot handgemeen gekomen tussen de twee. Steven kon echter niet verkroppen dat ze het geluk zocht bij een andere partner. Zo kwam het maandag dus weer tot een ernstige confrontatie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws