Zo goed ziet Elizabeth Hurley er op haar 54ste uit: "Dit is mijn geheim" Buitenland
Buitenland

Zo goed ziet Elizabeth Hurley er op haar 54ste uit: "Dit is mijn geheim"

Zo goed ziet Elizabeth Hurley er op haar 54ste uit: "Dit is mijn geheim"

Actrice en model Elizabeth Hurley is 54 intussen, maar ze ziet er nog steeds stralend en fit uit voor haar leeftijd. Op Instagram postte ze een foto waar ze niets dan lovende reacties kreeg van haar volgers.

Wow, leeftijd is gewoon een nummer als je zo’n post ziet. Je ziet er geweldig uit”, reageert een volger. “Je ziet er nog altijd zo ongelooflijk mooi en fit uit”, klinkt het. Het is dan ook wel sterk hoe goed Elizabeth er op haar 54ste nog uitziet.

Wat is dan het geheim? Ze kiest voor een haalbaar en evenwichtig eetpatroon, met onder meer Griekse yoghurt, een banaan en honing als ontbijt. Ze kiest ook steeds voor gezonde groentesoep en 's avonds eet ze meestal groentjes en een stukje gegrilde kip of mager vlees. Sporten doet ze ook, maar niet fanatiek. “Ik ren graag rond, maar ik heb niet het gevoel dat ik mager moet zijn. Ik voel eerder de nood om atletisch en fit te zijn en dat doe ik door zo weinig mogelijk stil te zitten", zegt ze aan E! News.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws