Fabrizio gebroken: "Ik voel me zo vernederd, ik ken haar zo totaal niet" Buitenland
Buitenland

Fabrizio gebroken: "Ik voel me zo vernederd, ik ken haar zo totaal niet"

Fabrizio gebroken: "Ik voel me zo vernederd, ik ken haar zo totaal niet"

Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar. Toch staat dat los van hun deelname aan 'Temptation Island VIPS', althans volgens het koppel. Hoewel we Pommeline zagen huilen, blijft ook Fabrizio gebroken achter.

Toch zien we in de laatste aflevering die tot nu toe geweest is, dat Fabrizio gebroken is. Pommeline zit openlijk met een verleider te bespreken wat ze met het hoofd en de naam van Fabrizio moet doen die op haar bovenbeen getatoeërd staat, als ze een nieuwe relatie begint met die verleider. "Straks moet ik gewoon mijn halve been amputeren. Of dan laser ik gewoon het gezicht weg", aldus Pommeline.

Fabrizio gelooft zijn oren niet. "Ik voel me vernederd om eerlijk te zijn. Ik denk dat dat één van de afspraken was, sowieso. Om mij niet belachelijk te maken en mij in ere te laten. Ik denk dat het niet zo goed gelukt is. Geen flauw idee waarom ze zo iets zou bespreken met hem. Ik ben sprakeloos."

"Ik herkende Pommeline niet. Het was een totaal ander iemand. Ik zou het niet zo erg gevonden hebben als ze in een impulsieve actie gekust zou hebben met iemand. Dat zou ik nog kunnen vergeven. Maar maak mij niet belachelijk, joh. Mijn hele leven staat in het teken van haar. En dan ga je voor één of andere gast die je letterlijk drie dagen kent mij belachelijk maken voor heel België en Nederland. Terwijl ik je hier als een godin aan het ophemelen ben."

Fabrizio beweert tot nu toe dat hij nog niet in de mist gegaan is.

Populair

Laatste nieuws