Imke Courtois is het beu: "Het werkt me écht op de zenuwen" Sport
Sport

Imke Courtois is het beu: "Het werkt me écht op de zenuwen"

Imke Courtois is het beu: "Het werkt me écht op de zenuwen"

Imke Courtois maakte carrière als Red Flame, maar is tegenwoordig aan de slag als analist. Haar vastberadenheid en drive om een discussie aan te gaan, komen daarbij maar al te goed van pas.

“Mijn naaste omgeving ergert zich soms aan mij", zegt Courtois daarover in Humo. "Ik kan nogal volhardend zijn. Soms iets té. Discussies kunnen soms uren duren bij mij. Wat mij betreft mogen die soms zelfs nog langer duren. Ik verbaas me op zulke momenten dan over het standpunt van mijn gesprekspartner en ik wil dan per se tot het gaatje gaan. Dat kan mensen op de zenuwen werken.”

Zelf ergert Courtois zich dan weer énorm aan andere dingen. Zo is het beu dat veel mensen in het verkeer nogal haatdragend zijn. “Haatdragende automobilisten kunnen mij flink op de zenuwen werken. Of mensen aan de kassa van de supermarkt."

"Ik ben vaak teleurgesteld in mijn medemens"

"Het klinkt misschien pessimistisch, maar ik ben vaak teleurgesteld in mijn medemens. Hoe nors sommige mensen door het leven stappen! Als ik daar teveel mee te maken krijg, heb ik op het eind van de week behoefte om mij af te zonderen", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws