Wervelend Club Brugge scoort 6 keer tegen STVV Sport

Wervelend Club Brugge scoort 6 keer tegen STVV

Club Brugge staat er. Dat is het minste wat je na twee speeldagen kan concluderen. De ploeg van Philippe Clement begint na een 6-0-overwinning tegen STVV met een perfect rapport aan het nieuwe seizoen.

In de openingsfase kon STVV zijn voet nog wel naast die van Club Brugge zetten. Schijnt bedriegt, want niet veel later nam Club het over. Via Okereke (2), Vanaken en Tau stond het aan de rust zelfs al 4-0.

Na rust ging Club Brugge niet op zijn lauweren rusten, maar doelpunten lieten wel even op zich wachten. Pas in de slotfase kon de thuisploeg zijn voorsprong verder uitdiepen. Dennis maakte de vijfde en invaller Schrijvers zette de 6-0-eindstand op het scorebord.

In de slotfase zorgde de eveneens ingevallen Openda wel nog voor een domper. Hij ging ongelukkig hard door op zijn tegenstander en kreeg na tussenkomst van de VAR rood. Het veranderde evenwel niets meer aan de eindstand: 6-0.