92-jarige kloosterzuster slachtoffer van seksuele intimidatie tijdens taxirit in Gent Royalty
Royalty

92-jarige kloosterzuster slachtoffer van seksuele intimidatie tijdens taxirit in Gent

92-jarige kloosterzuster slachtoffer van seksuele intimidatie tijdens taxirit in Gent

De 92-jarige Zuster P. uit Gent kreeg tijdens een taxirit donderdagmiddag opmerkelijke vragen te horen. Vragen als "Heb jij nooit seks gehad? En heb je daar dan geen zin in?” kreeg de kloosterzuster te horen. Ze was nadien helemaal van slag en diende klacht in bij de politie.

“Ik zat nog maar net in die taxi toen die chauffeur met zijn rare vragen begon, de hele tijd over seks”, vertelt de vrouw in Het Laatste Nieuws. “Of ik nooit verliefd was geweest, op mannen of op vrouwen. En of ik dan nooit zin had in seks. Dat soort vragen stel je toch niet aan een vrouw? Hij was een gescheiden vader van twee, vertelde hij nog. En toen hij mij afzette, gaf hij mij nog compleet ongevraagd een kust op mijn wang. Wie weet wat hij doet als hij nog eens mijn pad kruist. Ik ben er echt bang van.”

De politie kan echter niets doen. De man deed niets verkeerd, al zit hij wel in de grijze zone. Opvallend genoeg is er een gelijkaardig verhaal van een vrouw van eind de 70. Zij vertelde ongeveer hetzelfde en het ging ook om een gescheiden vader.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws