Tom Van Grieken: "Dat we niets horen van De Wever kan twee dingen betekenen" Politiek
Politiek

Tom Van Grieken: "Dat we niets horen van De Wever kan twee dingen betekenen"

Tom Van Grieken: "Dat we niets horen van De Wever kan twee dingen betekenen"

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft nog niets gehoord van Vlaams formateur Bart De Wever (N-VA). Dat liet hij weten aan VTM NIEUWS.

“Ik wacht nog steeds op een seintje van De Wever of de wil van de kiezer al dan niet gerespecteerd wordt. De komende periode is cruciaal en dit hoeft eigenlijk niet zo lang te duren", zegt zei Van Grieken;

Dat het zo stil blijft rond de Vlaamse formatie kan volgens Van Grieken twee zaken betekenen. "Of De Wever probeert alles uit de kast te halen om Vlaams Belang aan boord te houden” of dat “het tussen De Wever en de andere partijen moeilijk blijkt om tot een akkoord te komen”.

“De gesprekken met Bart De Wever zijn steeds in een zeer constructieve sfeer verlopen, en ik hoop niet dat hij de voorbije tijd een toneeltje gespeeld heeft”, aldus Van Grieken. “Wij hebben ons altijd constructief opgesteld om ons programma te kunnen omzetten naar een regeerakkoord.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws