Rihanna haalt zeer zwaar uit naar Donald Trump Buitenland
Buitenland

Rihanna haalt zeer zwaar uit naar Donald Trump

Rihanna haalt zeer zwaar uit naar Donald Trump

Rihanna is razend op Donald Trump. Aanleiding is een tweet van de Amerikaanse president over de schietpartijen in El Paso en Gilroy. Volgens Trump waren het "acties van lafheid". Dat is bij Rihanna helemaal in het verkeerde keelgat geschoten.

"Ehm...Donald, je hebt het woord terrorisme verkeerd gespeld. Jouw land heeft twee terroristische aanslagen achter elkaar gehad, waarbij bijna 30 mensen om het leven zijn gekomen. Dit kwam vlak na een ander incident, waarbij de dader gewoon legaal een AK-47-geweer in Las Vegas kon kopen, om vervolgens door te rijden naar een food festival. Hier zijn 6 mensen omgekomen, waaronder een baby!", aldus een boze Rihanna.

"Stel je eens een wereld voor waarin het makkelijker is om een AK-47 te krijgen dan een visum. Stel je eens een wereld voor waar een muur gebouwd wordt om de terroristen in Amerika te houden. Mijn gebeden en steunbetuigingen gaan uit naar de families en dierbaren van de overledenen, evenals de gemeenschappen waar zij woonden. Niemand verdient het om zo te sterven, niemand!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws