Stacey (14) verongelukt een dag na trouw van haar mama: "Ik ben ingestort" Royalty
Royalty

Stacey (14) verongelukt een dag na trouw van haar mama: "Ik ben ingestort"

Stacey (14) verongelukt een dag na trouw van haar mama: "Ik ben ingestort"

Stephie Vervoort is helemaal kapot. Een dag nadat ze met haar man Eric in het huwelijksbootje stapte, werd haar 14-jarige dochter doodgereden door een kermiswagen.

Zaterdag beleefde ze nog een prachtig huwelijk, maar Stephie kreeg zondagavond een ijskoude douche over zich heen. “Ik ben ingestort”, zegt Stephie in Het Laatste Nieuws. “In één seconde werd ik emotioneel van het ene uiterste in het andere geslingerd. Eric en ik waren nog aan het nagenieten van onze trouw, en plots was ik mijn dochter kwijt.”

Het 14-jarige meisje werd gegrepen door een kermiswagen tijdens een inhaalbeweging van het gevaarte. “Stacey was de jongste thuis, en ieders lieveling”, zegt Stephie. “Ik ben zo blij dat ik haar zondagnamiddag nog even aan de telefoon gesproken heb. Een typisch moeder-dochtergesprek, zoals we er de voorbije jaren honderden gevoerd hebben. Niets wees erop dat het ons allerlaatste zou worden."

Steun

"Je kon Stacey moeilijk niét graag zien. Nu ze overleden is, merk ik aan de vele steunbetuigingen hoeveel mensen ze geraakt heeft. Het maakt het verdriet er niet minder groot op, maar die steun doet wel ontzettend veel deugd", aldus haar mama.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws