Club Brugge trekt met kleine bonus naar Kiev Sport

Club Brugge trekt met kleine bonus naar Kiev

Club Brugge heeft de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League gewonnen. Blauw-zwart versloeg Dynamo Kiev met 1-0.

De eerste helft was aangenaam om volgen, met een sterk openingskwartier van Club Brugge. Zowel Dennis als Okereke zorgden voor gevaar. Aan de overzijde moest Mignolet ingrijpen nadat Besyedin te makkelijk losgelaten werd. Mignolet liet overigens een zeer goede en zelfverzekerde indruk.

Tien minuten voor de rust ging de bal op de stip na een overduidelijke overtreding op Mats Rits. Hans Vanaken bleef ijzig kalm en zette de penalty perfect om. Na de rust was het minder aangenaam en slordiger. Er waren ook nog maar weinig echte kansen.

Geen tegengoal

In het laatste kwart van de wedstrijd werd Kiev agressiever en drong het wat meer aan. Club hield echter wel de belangrijke nul op het bord.