Vrijdag 9 Augustus 2019 - 14:30   I   Bron: RTL Boulevard  I   door Redactie

Meghan Markle breekt door hevige kritiek: "Prinses Diana zou ongerust zijn over Meghan Markle"

Meghan Markle breekt door hevige kritiek:

Of Meghan Markle ooit zonder kritiek door het leven zal kunnen gaan, nu zij als 'gewone' mens haar intrede heeft gemaakt in het Britse koningshuis, is nog maar de vraag. "Zelfs prinses Diana zou ongerust zijn", klinkt het.

Lady Colin Campbell, is een Britse schrijfster, socialite en televisie- en radio-persoonlijkheid die drie boeken over het Britse koningshuis heeft uitgegeven. Zij is alles behalve positief over Meghan Markle. Mehan zou zich volgens haar "niet gracieus" gedragen en zou "prinses Diana geschokt zijn" als ze dit zou hebben meegemaakt.

"Meghan toont geen begrip en waardering heeft voor wat het koninklijke leven inhoudt. Prinses Diana zou ongerust zijn. Zij had altijd meteen door als iemand zich anders voordeed dan ze waren. Bovendien wist ze hoe belangrijk het is om gracieus over te komen. Terwijl Meghan, en soms ook Harry, dat alleen is wanneer het haar uitkomt. Haar gedrag laat zien dat ze niet snapt wat het betekent om een royal te zijn. Wie denkt ze wel niet dat ze is om zich zo te vertonen."

"Ik duim voor Meghan, maar tot nu toe gaat het niet zo soepel met haar. Ik heb een vreselijk gevoel bij Meghan. Ik denk dat ze niet snapt wat het allemaal inhoudt."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  Prinses Diana  I  Lady Colin Campbell  I  N365  I  Showbizz