Vrijdag 9 Augustus 2019 - 18:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Dochter van Peter Van de Veire haalt keihard uit na gemene opmerking over haar lichaam

Dochter van Peter Van de Veire haalt keihard uit na gemene opmerking over haar lichaam

Jitske Van de Veire, de oudste dochter van Peter Van de Veire, heeft uitgehaald naar een man die haar aansprak op Instagram en kritiek gaf op haar lichaam. Jitske zet zich hard in voor body positivity.

Jitske had enkele foto's van haar lichaam gepost, met als bijschrift. "Ik ben ik, en ik beslis om daarover te praten, over dat verhaal, over mijn verhaal, over de appelsienbillen en de hangtieten, de vetjes en de zelfliefde, mijn onzekerheden en de zekerheden. Dat is waar ik mezelf plaats. Tussen de mezelf en mijn verhaal".

Ze kreeg zoals gewoonlijk weer heel veel positieve reacties, maar een oude bekende stuurde haar toch een opvallend bericht. Hij vroeg zich af of het wel normaal is om op haar leeftijd al appelsienbillen te hebben. "Is dat wel normaal om dat onder de 40 al te hebben?”, klonk het. 

Opnieuw

Het was niet voor het eerst dat de man had gestuurd. "Hij slaat weer toe”, zegt Jitske op Instagram. “Dus nogmaals. Niemand, maar dan ook niemand, mag u het gevoel geven dat dit niet normaal is. Dit is normaal. Dit is mooi. Jullie zijn mooi."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jitske Van de Veire  I  showbizz