Van Aert: "Dat is de reden dat ik verloren heb" Sport
Sport

Van Aert: "Dat is de reden dat ik verloren heb"

Van Aert: "Dat is de reden dat ik verloren heb"

Wout Van Aert heeft weer niet gewonnen. De Belgische driekleur moest hij aan concurrent Toon Aerts laten.

“Geen idee aan wat het ligt dat ik niet win. Ik had niet de benen om te winnen, ik ben ook stikkapot. Ik had twee ronden last met het tempo, dan kon ik toch wegrijden. Ik dacht even dat ik erdoor kwam, maar dan begon ik fouten te maken. Misschien ben ik over mijn toeren gegaan met te proberen weg te rijden en dat is dodelijk op dit parcours", vertelt Van Aert aan Het Nieuwsblad.

Van Aert weet wel ergens waar het aan ligt. "Ik kon mijn tempo niet aanhouden, dus geen excuses. Ik heb weinig te vertellen over waar ik het verlies. De laatste ronde verlies ik nog wel tijd om dat ik besefte dat ik er niet meer aankon. Maar ik was ook kapot. Toon was gewoon beter vandaag.”

"Ik ga nu eerst de teleurstelling verwerken. Hoe jammer dit ook is, morgen gaat de zon weer op en moet ik verder. Of de Wereldbeker afsnoepen van Toon nu een must is? Daar ga ik pas aan denken als ik deze avond een grote friet met een cervela special heb binnen gespeeld. Morgen moet ik dan Otegem doorkomen dan kijk ik verder.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws